Reset Password

Your search results

Deze ruime, vrijstaande villa voor 4 tot 6 personen heeft een heel mooi uitzicht op zee en het heuvelachtige achterland. Op het overdekte terras met eettafel en vaste barbecue heeft u uitzicht op de grote, vlakliggende tuin met gazon en het (verlichte) privézwembad (10x4m) met romaanse trap. Lees verder.

Deze ruime, vrijstaande villa voor 8 tot 9 personen, op loopafstand van het strand is gebouwd in een speelse Spaanse stijl en heeft alle comfort die je verwacht  van een moderne villa. Op het overdekte terras met eettafel en barbecue heeft u uitzicht op het zonneterras en het (verlichte) privézwembad (40m2) met ingebouwde trap. Lees verder. 

Deze ruime, vrijstaande villa voor 8 tot 9 personen heeft een grote, vlakliggende tuin met gazon. Vanaf het grote overdekte terras met eettafel en vaste barbecue heeft u uitzicht op de tuin en het (verlichte) privézwembad (10x4m) met romaanse trap. Lees verder. 

 

Hulp bij een zoekopdracht

Staat jouw ideale vakantievilla of appartement er niet tussen? Neem dan contact met mij op, ik heb veel contacten ter plaatse en ik kan je ook helpen bij een specifieke zoekopdracht!