Reset Password

header_image
Your search results
Persoonlijk contact, kennis van de omgeving en veel passie!

Ben je op zoek naar een vakantie in een villa met privézwembad aan de Costa Brava? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je graag persoonlijk advies over de villa’s én de omgeving, zodat je een goede beslissing kunt nemen.

Op de website vind je veel foto’s, goede omschrijvingen van de huizen, informatie over de beschikbaarheid, tarieven, accommodaties in de buurt en informatie over de activiteiten, cultuur en natuur.

Over ons

Agaath van der Meer verhuurt vakantiehuizen aan de Costa Brava. Naast nieuwe klanten, heeft zij nog dagelijks contact met klanten die al jarenlang bij haar huren of beroep doen op haar expertise als ‘makelaar’ en adviseur in onroerend goed. Haar nichtje Meike helpt al sinds haar vijftiende met het onderhouden van de website. Zij heeft een passie voor de Costa Brava en (online) communicatie. Zo kunnen Agaath en Meike het beste uit twee werelden bieden!

Wist je dat Agaath van der Meer…

  • één van de eersten was aan de Costa Brava die bemiddelde in aankoop, bouw en huur van woningen?
  • al sinds 1970 onafgebroken staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel? (inschrijfnummer: 33129892)
  • samen met haar Spaanse partner meer dan 3000 woningen heeft ontworpen, heeft begeleid in de bouw en heeft verkocht en/of verhuurd?
  • voor velen nog steeds de ideale vraagbaak is voor verhuur en/of koop aan de Costa Brava?

Kortom, het meest ervaren en vertrouwde adres: ook voor jou!

Persoonlijk contact!
We kunnen ons voorstellen dat je behoefte hebt om jouw wensen persoonlijk te bespreken.  We zijn elke dag bereikbaar, zowel per e-mail als telefonisch. Neem dus gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: +31(0)6 24928215. E-mailadres: agaathvdmeer@hetnet.nl

2017-11-22-PHOTO-00001626
Agaath van der Meer
DSC_0294
Meike Peekstok